taxati

Stap 1: Autoschade taxatie

Voor de taxatie van de autoschade nemen wij eerst (rustig) alle benodigde informatie, zoals de voertuig en NAW-gegevens met u door. Daarnaast maken wij een kopie van uw kentekenbewijs. Mocht u hulp nodig hebben bij het invullen van het schadeformulier, dan vullen wij deze graag samen met u in. Vervolgens melden wij de schade bij uw verzekering en maken we een afspraak betreft de reparatie.


uitdeuken

Stap 2: Uitdeuken en demonteren

Na alle informatie te hebben doorgenomen, maken wij een begin aan de reparatiewerken.

Wij zullen in het geval van lakschade allereerst proberen om het met spotrepair te herstellen. Hiermee kunnen we kleine beschadigingen buiten de spuitcabine om repareren. Met ons oog gericht op het duurzaam ondernemen zullen wij zo vaak mogelijk proberen om de reparaties te verrichten zonder gebruik te maken van de spuitcabine. Bij flinke materiële schade zullen wij alle te vervangen onderdelen demonteren, uitdeuken, richten en afstellen. De maatvoering wordt indien nodig gecontroleerd op onze richtbank en zal indien nodig afgesteld worden naar de fabrieks normen.


 

spuiten

Stap 3: Voorbewerking en spuiten

Alle uitgedeukte en nieuwe delen worden gegrond en strak geschuurd waarop de spuiter deze in de speciale lak zal spuiten. De lagen grondlak worden met grote precisie geschuurd. Indien nodig, worden er ook speciale kitbehandelingen aangebracht aan de carrosseriewerken. De voorbewerkte auto en of onderdelen zullen dan worden voorzien van de spuitwerken, deze zijn altijd identiek aan de originele spuitwerken.


afleveren

 Stap 4: Afleveren

Wanneer wij uw auto helemaal gerepareerd hebben, bellen wij u op zodat u hem kunt ophalen. Ook kunnen wij uw auto langs brengen. Elke verzekering rekent een eigen risico, bij een reparatie van NH Autoschadeherstel betaald u GEEN eigen risico. Indien u het schadebedrag kunt verhalen, kunt u het bedrag terugvorderen bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

 

 

Schadeformulier Downloaden
schadeformulier

Afspraak maken