Ik heb te maken met autoschade: wat nu?

Of het nu gaat om parkeerschade, schade als gevolg van hagel of wellicht een flinke deuk die u tijdens een aanrijding heeft opgelopen. NH Autoschade neemt graag tijdens schade, de zorg van u af! Naast dat wij zorgen voor een vakkundige aanpak, hebben wij een aantal aanvullende services. Wat dacht u bijvoorbeeld van gratis vervangend vervoer bij autoschade? Zo blijft u gewoon mobiel terwijl wij de schade professioneel herstellen. Om de kosten zelf zo laag mogelijk te houden, kunt u bij ons kiezen tussen nieuwe en tweedehands onderdelen.

taxati uitdeukenspuiten afleveren


schade voor en na

Duidelijke prijsopgave bij autoschade

Autoschade is al vervelend genoeg, waardoor u niet zit te wachten op een onverwacht hoge rekening. Wij bieden u vooraf graag een helder overzicht van de kosten aan, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Het is onze jarenlange ervaring die ons in staat stelt om precies in te schatten wat de kosten zullen zijn. Bent u benieuwd waar u aan toe bent op basis van de autoschade die u heeft opgelopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.Professioneel autoschade herstel in Lelystad

Bent u op zoek naar autoschade herstel? NH Autoschade is al jarenlang een begrip in de regio rond Lelystad. Wij gaan uitgesproken klantvriendelijk te werk en zorgen altijd voor een fijn contact. Met onze vele ervaring zorgen wij voor een volledige aanpak zodat u zicht nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Daarnaast maken wij gebruik van de meest moderne materialen en faciliteiten waardoor we iedere schade op een uitstekende manier voor u kunnen herstellen.

Bovendien hebben we goede vakspecialisten. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze uw schade goed kunnen verhelpen, maar dat ze dit bovendien snel en efficiënt voor u kunnen doen. Zo zorgt NH Autoschade ervoor dat u snel weer op weg kunt en het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is.

taxati uitdeukenspuiten afleveren


schade voor en na

Vakkundig uitdeuken in Lelystad en omgeving

NH Autoschade is uw specialist op het gebied van vakkundig schadeherstel in Lelystad en omgeving. Wij hebben een uitgebreide ervaring met het behandelen van lak- en blikschade, zodat daar na behandeling niets meer van te zien is. We kunnen het uitgedeukte deel opnieuw spuiten, al is dat in bepaalde gevallen niet nodig. Hebt u een lelijke deuk in uw auto bijvoorbeeld door parkeerschade? Neem dan direct contact met ons op! 

Uitdeuken zonder spuiten

Sinds enkele jaren is ook het uitdeuken zonder spuiten enorm populair geworden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het restylen waardoor we kleine deukjes als het gevolg van parkeren, transport of hagel op een vakkundige manier voor u kunnen herstellen. Door middel van secuur reparatiewerk kunnen we uw auto uitdeuken zonder spuiten, wat aanzienlijk scheelt in de kosten van de reparatie. Bent u benieuwd hoe we uw auto zouden uitdeuken, of wat de kosten zullen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

 

Spot repair werkt snel en voordelig

Heeft u kleine lakschade opgelopen, die u snel en professioneel wilt laten herstellen?  Kies voor spot repair. Hiermee kunnen we snel en voordelig voor zorgen dat de schade aan uw auto tot het verleden behoort. U bespaart veel geld, maar kunt bovendien profiteren van een zeer snelle aanpak. Voorheen kostte het al snel een paar dagen om een kleine lakbeschadiging volledig opnieuw te laten spuiten. Tegenwoordig zijn we binnen een paar uur klaar.

 

Spot repair en verschillende zones op de auto

Spot repair biedt de mogelijkheid enorm snel en toch professioneel te werken. We delen de auto op in 3 verschillende zones, aangezien het niet overal even gemakkelijk is om op deze manier te werk te gaan. De drie zones die we hanteren zijn:

  • A: het dak, de motorkap en het kofferdeksel
  • B: de flanken van de auto
  • C: de onderdelen langs de onderzijde

In zone A kunnen we over het algemeen minder goed met spot repair uit de voeten aangezien er kleurverschil op zal treden. In zone B en C is dit veel beter mogelijk, waardoor we er daar met spot repair vaker voor kunnen zorgen dat uw schade binnen een mum van tijd hersteld is.Laat professioneel uw auto spuiten in Lelystad

Een auto spuiten vraagt om vakwerk en professionele materialen. Bij NH Autoschade hebben we de beide onderdelen tot onze beschikking, waardoor we het spuitwerk voor uw auto op een uitstekende manier uit kunnen voeren. We hebben een jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s en kunnen u van dienst zijn met zowel schade aan de lak als het toevoegen van een opvallend kleuraccent aan uw auto. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen uw auto spuiten in Lelystad, op de manier zoals u dat voor ogen heeft.

 

taxati uitdeukenspuiten afleveren


schade voor en na

Auto spuiten met professionele lak

Als we uw auto spuiten maken we daarbij gebruik van de beste materialen. Onze vakspecialisten weten als geen ander hoe de materialen en chemicaliën in elkaar zitten, waardoor we de primer, plamuur, autolak en blanke lak in de juiste hoeveelheden en mengverhoudingen aanbrengen. Bovendien werken we met PPG lak, het beste merk dat er beschikbaar is. 90% van de nieuwe auto’s wordt gespoten met deze PPG lak. Daarom geeft de PPG lak een professionele uitstraling. Als we uw auto spuiten passen we bovendien een uitstekende oppervlaktebehandeling toe, waardoor uw auto er niet alleen geweldig uit komt te zien, maar de afwerking ook kwalitatief van hoog niveau is.Wanneer wij uw auto helemaal gerepareerd hebben, bellen wij u op zodat u hem kunt ophalen. Ook kunnen wij uw auto langs brengen. Elke verzekering rekent een eigen risico, bij een reparatie van NH Autoschadeherstel betaald u GEEN eigen risico. Indien u het schadebedrag kunt verhalen, kunt u het bedrag terugvorderen bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

 

taxati uitdeukenspuiten afleveren


schade voor en na

Duidelijke prijsopgave bij autoschade

Autoschade is al vervelend genoeg, waardoor u niet zit te wachten op een onverwacht hoge rekening. Wij bieden u vooraf graag een helder overzicht van de kosten aan, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Het is onze jarenlange ervaring die ons in staat stelt om precies in te schatten wat de kosten zullen zijn. Bent u benieuwd waar u aan toe bent op basis van de autoschade die u heeft opgelopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.